Een nieuwe camper kopen? Neem contact op met Jansen Campers

Een nieuwe camper kopen? Neem contact op met Jansen Campers

Bent u op zoek naar een nieuwe camper? Neemt u dan contact op met Jansen Campers. Bij Jansen Campers krijgt u een goede, veilige en mooie camper voor een lage prijs. Hierdoor is het ook leuk om een camper te kopen. Het personeel is erg vriendelijk en geeft u tips en informatie over de campers. Bij Jansen Campers  kunt u ook een camper huren. Zo kunt u kijken wat het voordeligste is voor u. Heeft u vragen kunt u gewoon langs Jansen Campers komen of even bellen.

Mijn ervaring met dit bedrijf

Mijn ervaring met dit bedrijf is erg positief. Ik ben vooral tevreden over de service van dit bedrijf. Ik heb voor 3 maanden terug een camper gehuurd voor 3 weken. En Ben erg tevreden over de prijs en de service die dit bedrijf leverde. Het personeel heeft mij erg netjes geholpen. Ook hielpen ze mij met een keuze maken. Ik raad dit bedrijf zeker aan bij andere die een camper willen huren of kopen.

Contact met dit bedrijf

Wilt u dit nou ook? Neemt u dan contact op met dit bedrijf door een mailtje te sturen, door langs het filiaal te gaan of door te bellen naar een van onze medewerkers. Voor meer informatie bezoek de website.

Reacties zijn gesloten.