Bezoek de website van ED Ishak als je op zoek bent naar een goede rijschool

Bezoek de website van ED Ishak als je op zoek bent naar een goede rijschool

Als je op zoek bent naar een goede rijschool in Amsterdam-Oost ben je bij Ed Ishak aan het goede adres. Bezoek de website van de rijschool voor meer informatie. 

Een perfecte klantbeoordeling bij Rijschool Ed Ishak

De website van de rijschool is zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Ook is er op de website erg veel informatie te vinden over wat de rijschool aan te bieden heeft en beagle nijk vindt. De voorgaande klanten zijn allemaal erg tevreden en daarom heeft de rijschool ook een klantbeoordeling van een 10!. De rijschool hanteert ook erg voordelige tarieven voor de rijlessen die zij aanbieden. Dit sprak mij zelf erg aan waardoor ik besloot om contact met de rijschool op te nemen voor een proefles. 

rijles

Een super leuke en leerzame proefles 

Ik kon al erg snel terecht voor een proefles bij Rijschool Ed Ishak. Ook had ik al direct een erg goede klik met mijn rijinstructeur wat ik zelf erg belangrijk vond. Na de proefles besloot ik daarom ook om een pakket bij deze rijschool af te sluiten. Ben jij nou ook op zoek naar een goede rijschool in Amsterdam-Oost? Bezoek de website van Rijschool Ed Ishak dan eens.

Reacties zijn gesloten.