Mijn rijbewijs halen bij Verkeersschool Cees Vendrik

Mijn rijbewijs halen bij Verkeersschool Cees Vendrik

Afgelopen jaar was mij gekozen rijschool Verkeersschool Cees Vendrik. Het was extreem fijn!

De lessen zelf

Tijdens de eerste rijles had ik veel last van stress. Alles was nieuw voor mij, maar gelukkig had Cees Vendrik het veel makkelijker gemaakt voor mij. Met een hartelijk welkom stapte ik de auto in en was alles goed uitgelegd. Wegrijden was makkelijk sinds de hulp van Vendrik aanwezig was. Cees Vendrik legde uit dat veel jongeren stress hebben bij de eerste paar lessen en ik dus niet de enige was. Na een tijdje raak je gewend aan het rijden en zijn de lessen erg leuk. Er wordt veel gelachen in de les terwijl je veel aan het leren bent.

Theorie- en rijexamen Verkeersschool Cees Vendrik

Het was tijd voor mijn theorie-examen en met de mentale steun van Cees Vendrik ging alles verrassend goed. Meeste stress was voor hij rijexamen, maar met de handige tips van Cees Vendrik en de tips dat op de site staan, heb ik het examen in een keer gehaald. Allemaal dankzij Cees Vendrik. Mijn tip is om Verkeersschool Cees Vendrik te kiezen als rijschool.

Reacties zijn gesloten.