Autopech? Auto ambulance tot je hulp!

Autopech? Auto ambulance tot je hulp!

Het kan zijn dat je niet weet wat een auto ambulance is maar het is niet een ambulance die komt naar je wagen als je pech hebt. In het kort is het een aanhanger die je kan huren of kopen waarop je gemakkelijk je auto kan opladen en vervoeren zolang je een andere auto hebt die het gewicht van de aanhanger kan dragen en een trekhaak heeft. Je kan deze aanhanger gebruiken voor auto’s met pech, schade auto’s of oldtimers/niet legale auto’s. 

Auto ambulance

Waar je er een kan krijgen

Een auto ambulance kan je zowel kopen als huren. Omdat de meeste mensen niet 24/7 een auto vervoeren die niet op de weg mag op pech heeft kiezen veel ervoor om er een te huren bij een lokaal bedrijf. Er zijn veel bedrijven waar je zo’n aanhanger kan huren zoals http://www.autotransportrosa.nl/ of iets vergelijkbaarder. Als je er een huurt ben je een stuk goedkoper uit. Om er een te huren ben je rond 40 tot 100 euro kwijt per dag. Dit is redelijk goedkoop als je het vergelijk met de nieuwprijs van zo’n aanhanger die al gauw begint bij tweeduizend euro en oplopen tot in de tienduizenden. 

Dus als jij nog een auto moet vervoeren die niet op de weg kan of die niet op de weg mag kan je ervoor kiezen om een auto ambulance in te schakelen en uw voertuig veilig en legaal naar de bestemming te brengen. 

Reacties zijn gesloten.